Even voorstellen: Christian Verschuren

Met veel blijdschap kunnen we een nieuw (aspirant) bestuurslid voorstellen! Hij gaat zich, als hij wordt geaccepteerd op de Algemene Ledenvergadering komende oktober, bezighouden met jeugdzaken. 

Lees hieronder wie hij is en waarom hij ons bestuur komt versterken!

Ik ben Christian Verschuren, 48 jaar en geboren en getogen in het mooie Amersfoorts. Na een aantal jaren in Lelystad gewoond te hebben zijn we inmiddels meer dan een jaar weer in Amersfoort. Ik ben getrouwd met Christi, heb twee zonen: Tristan (12) en Quinten (8). Ik ben projectmanager bij installatiebedrijf Unica en doe op dit moment twee grote en complexe ziekenhuisprojecten, een voor het St. Jansdal in Harderwijk en een voor het Treant Scheper ZKH in Emmen. We zijn met enige regelmaat te vinden op onze zeilboot die in Enkhuizen ligt en daarnaast ben ik mede-coördinator van een weekendteam van vrijwilligers van Batavialand (de Batavia) in Lelystad.

Tristan zit bij de Sonics in het C1-team en speelt dus alweer een jaartje mee als keeper. Toen ik hoorde dat er een vacature was voor bestuurslid Jeugd heb ik het bestuur benaderd om na te vragen wat dit precies inhoud aangezien Christi en ik beide een fulltime job hebben en het wel moest passen in ons drukke leventje. Uiteindelijk heb ik voor deze functie en haar bijbehorende taken gekozen en zal komende tijd me hiervoor inzetten. Inmiddels heb ik de eerste bestuursvergadering bijgezeten en heb gemerkt dat ik nog veel niet weet over het reilen en zeilen van de vereniging zelf en floorball. Ik ga mijn best doen om dit zo snel mogelijk tot me te nemen!

Ik heb eerder in een bestuur gezeten en weet wat er meestal op de achtergrond speelt en dat is niet altijd zichtbaar voor de ouders en spelers. Daarvoor alvast een pluim voor mijn medebestuursleden die verder zijn gegaan of net begonnen zijn met het avontuur in welke functie dan ook. Een aantal onderwerpen welke voor de jeugd alvast spelen zijn natuurlijk de nieuwe indeling waarmee de technische commissie bezig is, het nieuwe tenue, een ouderavond voorafgaand aan de algemene ledenvergadering, de start van het nieuwe seizoen en ook de competitie. Al met al behoorlijk wat zaken die op korte termijn geregeld moeten worden.

Als laatste wil ik Mats vanuit het bestuur nogmaals bedanken voor zijn tomeloze inzet en het regelen van alle zaken welke betrekking hadden tot onder andere de jeugd.

Tot kijk op de ouderavond of langs het speelveld.

Christian Verschuren

Share

You may also like...