Club Profile

Sonics Floorball

Ground FitAcedemie Bokkeduinen
Address Sportpark Bokkeduinen 11
3819 BD Amersfoort

Matches against Sonics Floorball

 

 

Sonics Floorball

Sonics is de floorball vereniging voor Amersfoort en omgeving. Er wordt door dames, heren, jongens en meisjes fanatiek getraind en competitie gespeeld. Iedereen is welkom om eens te komen kijken of zelfs eens mee te doen met een van onze trainingen.

Geschiedenis  

Sonics is in 2001 opgericht als UA Sonics, wat staat voor Utrecht Amersfoort Sonics. Een groep fanatieke mensen wilde graag competitie spelen en begon met een team en een training.

Na de oprichting van een floorball club in Utrecht, is de naam gaan staan voor Unihockey Amersfoort Sonics. Ondertussen is de vereniging naar bijna 150 leden met jeugd- en seniorenteams gegroeid en heten we gewoon Sonics.

De afgelopen jaren zijn de Sonics teams regelmatig Nederlands kampioen geworden. Dankzij deze landskampioenschappen hebben de Sonics heren tweemaal deelgenomen aan de Europa-cup voor landskampioenen en de dames eenmaal. Ook de jeugdteams draaiden vaak mee in de bovenste regionen van de poule en zijn vaak kampioen geworden.

Nu

Momenteel heeft de Sonics teams in vrijwel alle competities in Nederland. Onze jeugd speelt wedstrijden op een aantal zondagen in het jaar en steevast spelen ze altijd in de bovenste regionen van de jeugdcompetitie. Ons eerste damesteam speelt goed mee in de top van de eredivisie, net als heren 1. Verder zijn er nog twee herenteams die meedraaien in de top van de tweede divisie en daar voor de nodige verrassingen zorgen. Daarnaast levert Sonics spelers aan de nationale heren- en damesteams. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Lid worden?

Wil je Floorball een keer uitproberen? Kom dan meetrainen! Er zijn geen wachtlijsten en de proeftrainingen zijn gratis. Je kan gewoon langskomen! Neem je liever eerst contact op met ons? Mail dan naar info@Sonics.nl of vul het contactformulier in op de website!

0725 - Sabine Keijzer