25 september Sonics ALV met Jantine van der Vlist

Leuk nieuws! Op dinsdag 25 september komt oud-volleybalster Jantine van der Vlist vertellen over haar ervaringen als topsporter, inclusief haar deelname aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016! Aansluitend vindt de jaarlijkse Sonics ALV plaats.

Jantine heeft gevolleybald in de eredivisie bij Armintos, Alterno Apeldoorn en AMVJ in Amstelveen, waarna ze internationale successen behaalde in het beachvolleybal. Jantine: “Ik kan terugkijken op een fantastische periode, met veel hoogtepunten, waaronder het spelen van halve finales op de Word Tour, Het WK in Den Haag en het moment dat wij ons tijdens de finale van de Continental Cup kwalificeerden voor de Olympische Spelen in Rio. Wij pakten die strohalm. Die flow waar wij toen inzaten, echt ongelooflijk. Dat was mijn ultieme doel.”

Ben je benieuwd naar Jantine’s ervaringen op de Olympische Spelen? Hoe haar studie Bewegingswetenschappen heeft geholpen tijdens haar topsportcarrière? En of zij denkt dat floorball een olympische sport kan worden? Zorg dan dat je erbij bent!

Aansluitend vindt onze Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats, de agenda en stukken ontvangen jullie in september.

Quote: Hoogenlaag.nl (2016) / link
Foto: Omroep Gelderland (2015) / link

Share

You may also like...