Concept-teamindeling HEREN

Hieronder vind je de concept-teamindeling voor de herencompetitie in het nieuwe seizoen (2019-2020)! De teamindeling voor de dames volgt z.s.m.

Welkom Daan, Joris, Jelte, Karel, Twan en Bas, en succes met jullie eerste wedstrijden namens de Sonics!

Deze indeling is gemaakt op basis van persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren van iedere speler. Mocht je naar aanleiding van deze concept-teamindeling toch ofwel van team willen switchen, ofwel toch je inschrijving voor de competitie willen intrekken, dan kan dit tot 21 juli a.s. Na 21 juli is je inschrijving in het team definitief en ben je verplicht je wedstrijdlicentie en teambijdrage(n) te betalen. Afmelden voor de competitie na 21 juli wordt daarom bestraft met een boete.

De teamindeling voor de jeugdteams volgt nog! Als je hebt afgesproken dat je in de A/B speelt, zul je daar je naam terugvinden. Let op: als je wilt uitkomen voor twee teams (A/B én senioren) betaal je voor beide teams een bijdrage aan de NeFUB, de kosten zijn dan hoger. Op deze pagina kun je zien hoe de contributie was opgebouwd in het afgelopen seizoen: https://www.sonics.nl/contributie/

Mocht je niet bij een team staan maar tóch graag in de herencompetitie willen spelen, neem dan contact op met de TC via tc@sonics.nl, liefst ook vóór 21 juli.

Voor verdere vragen kun je mailen naar tc@sonics.nl of een appje sturen naar Gandolf via 06-49336946.

Vriendelijke groet namens de TC.
Gandolf van der Griend

CONCEPT TEAMINDELING HEREN
Heren 1:
Keeper: Hugo
Bart B, 
Bart K, 
Esper, 
Otis, 
Remen, 
Bas, 
Daan Bogaard, 
Yorik, 
Lars, 
Kevin. 

Heren 2: 
Keeper: Mees
Kyan, 
Thomas vd Ree, 
Merijn, 
Niels, 
Stijn, 
Gandolf, 
Joris, 
Jelte

Heren 3: 
Keeper: Karel
Sjoerd, 
Stefan, 
Erik, 
Mart, 
Joost, 
Remko, 
Thomas de Ruiter, 
Twan, 
Marco, 
Bas (Lelystad)

Share

You may also like...