Doe mee aan de Grote Clubactie! -> Ook weer online verkoop <-

Grote Clubactie 2015

Vanaf zaterdag 19 september start de verkoop van de Grote Clubactie loten 2015! Net als vorig jaar doet Sonics Floorball dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Ons doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor onze vereniging. Doe jij mee?

Vrijdag 18 september zullen de boekjes uitgedeeld worden tijdens de trainingen en is de kickstart voor de verkoop. Zorg dus dat je vrijdag een verkoopboekje mee naar huis neemt en vraag nu alvast je ouders/vrienden/oma/buurvrouw of de hele wijk of ze jou en Sonics willen sponsoren!

Ook kunnen alle leden online loten verkopen. Dat kan via deze link.

Behalve de clubkas kan je als jeugdlid ook je eigen portemonnee vullen met de verkoop van de loten. Per verkocht lot kunnen jeugdleden 50 cent verdienen.
Meer informatie zal in een begeleidende brief bij de lotenboekjes meegegeven worden.

Wil je anderen stimuleren net zo veel loten te verkopen als jij? Geef je verkoopstand en/of een leuk berichtje aan ons door en wij posten deze op de website en op Facebook! Of stuur foto’s waarin jij te zien bent terwijl je loten verkoopt of op een andere manier bezig bent met de Grote Clubactie naar website@Sonics.nl.

Bedankt, namens heel Sonics!

Samen sterkt voor de club! – Doe mee aan de Grote Clubactie

 

 

 

grote-clubactie

 

 

Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.