Even voorstellen: Dames 1

Zoals jullie weten speelt ons damesteam ook dit seizoen weer in de eredivisie in de strijd om het landskampioenschap. Met dank aan Simone, stellen wij graag onze 15 dames even één voor één aan jullie voor:

Danielle Michels
Inmiddels behoort zij tot de langstspelende Sonicsdames in het team. Wisten jullie trouwens dat zij al sinds 2002 lid is? Met haar ervaring en haar betrokkenheid is zij een key-note player in ons team. Als zij als back achter je staat, weet je gewoon dat het goed zit!

Marcella Govers
Buiten het veld lacht lief en is ze vriendelijk naar iedereen. Binnen het veld kent ze geen genade. Dit jaar heeft ze haar entree gemaakt als Nationaal Team-speelster! Hoe tof is dat? Als back staat ze haar vrouwtje. Zie haar maar eens voorbij te spelen!

Aymée Hazeleger
Gaat alweer haar tweede eredivisie-seizoen in. Zij is tevens een ervaren U19-speelster en met haar gedrevenheid en zorgzaamheid voegt zij veel toe aan het team! Ze staat het liefst in de back-positie, maar ze kan ook als een malle naar voren en scoren! Een gezellige superspeler! En onze lieve teammie!

Mikki Govers
Is haar floorballopleiding bij de Floorball Devils in Lelystad gestart. En wat tof dat zij zowel U19-speelster is geworden en bij Sonics is gaan spelen! Ze vergrootte haar spelinzicht, haar zelfvertrouwen, haar schot en laat steeds meer horen hoe ze over spelsituaties denkt. Onze coach in spé?

Charlotte van Gool
Maakt dit seizoen haar debuut in de seniorencompetitie en direct in de eredivisie! Ze heeft een enorme drive; spelen in het U19-team is haar droom! Ze is niet bang en laat in het veld van zich horen. Ze weet dan precies wat ze wil! Veel succes bij de senioren, Charlotte!

Iris Stokman
Is eigenlijk ons alles! Onze topwing, onze denker, onze coach (ook van U19), onze initiatiefnemer, onze altijd-gaan-voor-het-beste-spel-speler, onze Insta-poster, onze ik-wil-altijd-wel-meedoen-met-teamdansjes-speler, onze gezelligerd… En met een groot verantwoordelijkheidsgevoel!

Simone Talla
De oudste, maar behoort tot de meest fitten! Houdt van gekkigheid in het team vindt de per-ongeluk-gemaakte doelpunten het leukst. Ze coacht de U19 en geniet van het spelen met leuke talentvolle dames. Zij houdt ervan om het hele team enthousiast op sleeptouw te nemen.

Jip Nijboer
Begint aan haar derde jaar in de seniorencompetitie. Ze houdt ervan om de tegenstander met een schijnbeweging op het verkeerde been te zetten. Ook pakt ze telkens weer haar puntjes mee, na een uitbraakactie of een mooie tik-in omdat ze zo mooi op de juiste plaats stond. Een mooie aanvulling op het team!

Isra Eglin
Zij is nou diegene die de mooiste floorballhouding heeft! Ze shine-t in U19 en alweer twee jaar met Sonics bij de senioren. Haar inzicht is enorm en oef wat werkt ze altijd hard! Ze staat binnen en buiten het veld altijd voor haar teammies klaar. Fantastische speelster!

Ferra Brunings
Onze goalgetter! Draait alweer twee jaar mee in de seniorencompetitie! Komt elke training vanuit Lelystad gereisd en is een van de snelste speelsters, ook in U19. Weet je wat zij heel goed kan? Zweedse rondjes! Hoeveel puntjes denk jij dat ze dit jaar gaat pakken?

Ilse Stoffers
Zij is van de warming-up-dansjes! En van de soloacties! En van de pielacties! En van het nooit-opgeven! En van het lief-lachen! En van het uitdelen van flinke schouderduwen! Ennn, van nog veel meer! Kom maar eens kijken dan snap je wat we bedoelen!

Iris Vrijsen
Heeft voor elke wedstrijd in de keuken gestaan en komt dan met bakjes vol lekkere vegan-koekjes waar het hele team van mee mag genieten. Zij is nou echt de ‘top in ons huisje’ die doelpunten vanuit onmogelijke posities maakt. Verrast en verblijdt ons keer op keer.

Rebecca Vonk
Zij kan aanvallen en verdedigen! Al jaren vaste kracht in het team en staat waar ze moet staan. Ze is het meest strak van allemaal en bovendien erg betrokken en attent! Een echte teamspeler. En hoe te leuk dat zij doelpuntjes maakt die je vaak niet eens kan zien? Zo onmogelijk!

Inge van Dam
Is uitgegroeid tot een ervaren keepster, die ook nog eens een geweldige conditie heeft! Ze is niet bang en houdt wel van een grapje! Momenteel is ze herstellende van een knieblessure! Toi toi Inge!

Sanne Vandevelde
Is onze rots in de branding! Met haar betoverende glimlach zou je denken dat ze altijd lief en aardig is. Maar wie bij haar moet scoren komt zeker ook tot een andere conclusie! De goal bewaakt ze geweldig! Keepend in U19 en nu ook uitkomend in de eredivisie gaat ze nog veel stappen zetten!

Share

You may also like...