Grote clubactie – speciaal voor senioren ook ONLINE VERKOOP

Update Grote clubactie:

Veel jeugdleden zijn ondertussen druk in de weer met de lootverkoop via hun lotenboekjes. Wat goed dat jullie allemaal zo enthousiast bezig zijn om loten voor Sonics te verkopen! Ga zo door, jullie hebben nog tot half november de tijd om loten te verkopen! Wil je andere leden stimuleren of wil je ons gewoon vertellen hoeveel loten je al verkocht hebt? Stuur dan een berichtje, het liefst met een leuke foto naar website@Sonics.nl. Dan gaan wij deze op de website en op Facebook plaatsen!

Loten verkoop door seniorenleden

Vooral voor seniorenleden willen we de aandacht vragen voor de online loten verkoop! Via onze eigen clubpagina kunnen online loten verkocht worden! 80% van de opbrengst gaat direct naar Sonics! De Grote Clubactie is dus een hele goede manier om veel extra geld voor de club binnen te halen. Zodat we ook in de toekomst een goede boarding en ander materiaal hebben. Doe je mee? Vraag je ouders/vrienden/familie en natuurlijk jezelf om één of meerdere loten te kopen!

Als iedereen in ieder geval een paar loten verkoopt, hebben we al een heel mooi (extra!) bedrag.

Dus check de link hierboven of uitgeschreven: https://clubactie.nl/actie/SonicsFloorball en koop en/of verkoop die loten!

 

 

 

Share

You may also like...

1 reactie

  1. Iris schreef:

    Yes, gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.