Kampioenen en bekerfinales!

Na een ijzersterk seizoen kan Sonics met trots terugkijken op de jeugd én senioren. We doen volop mee met prijzen en hebben er ook al een hele hoop gepakt. Daar begint ons sportershart sneller van te kloppen!

In de jeugd zijn we in élke leeftijdsgroep competitiekampioen van midden-Nederland geworden! Daarmee hebben we ons in een uitstekende positie gespeeld voor het toernooi waar het écht om gaat: het NK Jeugd. Kom jij op 28 mei ook kijken in Amsterdam?

Ook bij de senioren valt er niets te klagen dit seizoen. De Dames 1 en Heren 2 maken zich op voor play-offs in hun kampioenspoules. Dames 1 zal het in haar poule opnemen tegen Hot Flames 1 en UFC Groningen Up in de strijd om de landstitel!
Heren 2 kan zich in een poule met Hot Flames 3 en FB Agents 2 verzekeren van directe promotie naar de eerste divisie. Lijkt het je leuk om Dames 1 en Heren 2 live aan te moedigen? Klik hier voor het programma van Dames 1 & klik hier voor het programma van Heren 2!

Bekerfinales senioren 2022

Niet alleen in de reguliere competitie presteren we. Dtit jaar hebben zowel Heren 1 als Dames 1 de finale bereikt van de Nederlandse Loterij Cup. Voor Heren 1 is dit een unicum, hun laatste
bekerfinale was in 2009. Dames 1 won in 2018 de beker, lukt het ze dit jaar weer?
Heren 1 neemt het in de finale op tegen Utrecht 1 of Hot Flames 1. Dames 1 speelt tegen
HSK Agents. We hopen op jullie massale support bij deze twee wedstrijden, de finales worden namelijk gespeeld in Amersfoort! Op 4 juni 2022 in Sportcomplex Bokkeduinen barst de strijd los en worden beide wedstrijden gespeeld.

Share

You may also like...