Seizoensstart

Seizoen 18/19 gaat van start!

Vandaag is hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor het seizoen 2018-2019. De website weer helemaal up to date. Kijk bijvoorbeeld hier www.sonics.nl/trainingen als je wilt weten hoe laat jouw trainingen zijn. Of kijk eens naar de teamindelingen. Nog niet iedereen heeft een mooie pasfoto, maar die zullen weer worden gemaakt op de Startmarkt.
Wist je dat vanaf woensdag 22 augustus (dat is aanstaande woensdag!) de trainingen weer allemaal gaan starten? Misschien heb je dit jaar wel een nieuwe trainer en nieuwe teamgenoten. Hoe leuk is dat?! Dus, haal je schoenen en je bidon weer uit de kast en je kunt woensdag of vrijdag weer lekker floorballen.
Op vrijdag 31 augustus van 17 tot 20 uur is er een toffe Startmarkt. Heb je nog nieuwe kleding of een nieuwe stick nodig? Past je wedstrijdtenue niet meer of mist jouw team delen van een tenue? Regel het op de Startmarkt! De Floorballshop zal hier aanwezig zijn met een standje. En hier worden nieuwe pasfoto’s gemaakt. Zorg daarom dat je een Sonics-shirt bij je hebt (of ter plekke koopt / leent) om in op de foto te gaan.
Wist je dat deze en andere handige data in een super handige agenda op de site staan? Kijk maar eens naar de balk aan de rechterkant.
Wedstrijden? Ook de competitie gaat bijna weer beginnen. Op 15 september zijn de eerste senioren wedstrijden. Er wordt dan ook in de Bokkeduinen gespeeld. Kom je Heren 1 en/of Heren 2 aanmoedigen? De jeugd start een week later, op zondag 23 september.
Share

You may also like...