Terugblik lustrum ’15 Shades of Red’

Heb je ONS feest van afgelopen weekend gemist? Of ben je na de zaterdagavond wat herinneringen kwijt? We helpen je graag!

Het derde lustrum van Sonics Floorball: “15  Shades of Red” in vijftien punten:

 1. YES, vrijdagavond lustrumtoernooi-tijd!: “Dresscode Weird Red”, waar jong en ouder, sportief en enthousiast (ook in bril-jan-te kledij!) de floorballstrijd aanging en alles gaf om de enige echte Sonics-taart te winnen!
 2. De floorballenergie nog in de benen, haastte iedereen zich naar de lustrumborrel: “The Friday Feeling is so Red”, waar er gratis drank, chips en gezelligheid in overvloed was!
 3. De C1 had tijdens het toernooi flink zaken gedaan door loten te verkopen voor de veiling, om zo geld te verzamelen om de overgang van de C-divisie naar de A/B-divisie te kunnen bekostigen/ Er werd maar liefst € 250,00 opgehaald!! Grote toppers!!
 4. En weet je het nog? Vijf jaar geleden ging de “Gouden Mats-bokaal” uiteraard naar Mats, om hem om zijn tomeloze inzet als oprichter en vrijwilliger bij de vereniging te bedanken?! Dit jaar ging deze wisseltrofee naar Gerard de Valk om hem te bedanken voor zijn geweldige bijdrage aan Sonics!
 5. Een vereniging draait op vrijwilligers en als er dan mensen zijn die méér dan vrijwilligers zijn; perioden lang heel veel vrije tijd en fijne energie in de club stoppen, dan wil Sonics graag dankbaarheid tonen en ze benoemen tot “Leden van Verdienste”! Gerard en Henri, geweldig gedaan, verdiend Lid van Verdienste, gefeliciteerd!
 6. De Lustrumcommissie (Iris, Rebecca, Daniëlle, Jeroen en Simone) hebben met veel lol het hele lustrumfeest georganiseerd en natuurlijk ook een kado voor de vereniging geregeld! Tromgeroffel… een ware bekerkast! Nu al tot de nok toe gevuld met vele prachtige prijzen! (en welke bekers staan nog thuis op de schouw? We missen er nog heel wat 😉 )
 7. Leden die tijdens het lustrumfeest 15 jaar waren, op de 15e jarig zijn, of met rugnummer 15 spelen konden gezamenlijk de ’15’-kaarsjes uitblazen en smikkelen en smullen van de verjaardagscake!
 8. Op zaterdag werden alle seniorenteams uitgedaagd met een foto-opdracht: “ Just Red isn’t enough”, waarbij ze een teamfoto moesten maken; met minimaal in beeld een bal en stick, iets roods en iets herkenbaars uit de speelstad waar ze speelden. Oja en een grappige making-of-movie leverde extra punten op!
 9. De vibe zat er na vrijdagavond helemaal in! Zodanig dat ALLE Sonics seniorenteams met de winst huiswaarts keerden! BAM! Samen maakten ze die dag 32 doelpunten (en kregen ze er maar 5 tegen)
 10. Natuurlijk deelt de jarige uit. Zowel de tegenstanders als scheidsrechters bij de Sonicswedstrijden kregen een kleinigheid, om zo te delen in de vreugde 😀
 11. Na alle winst en vrolijkheid startte zaterdagavond de lustrumborrel: “The Saturday feeling is deep Red” in café Onder de Linde. Wat veel gezellige mensen! Driekwart van het café was gevuld was leden, oud-leden, ouders en andere enthousiastelingen!
 12. Tijdens de avond werd het spel ‘Ranking the Red Sonics players – last 15 years’ gespeeld. Wist je dat Felix de best gespierde kuiten heeft, Thijme de meest talentvolle jeugdspeler is, Iris V. en Isra de stoerste chicks zijn, Felix ook de meest sociale speler is, Marieke de beste keeper, Simone de meest motiverende coach, Lars de luidruchtigste speler, Bruno de gemeenste en meest stinkende keeper en Marieke en Jurgen het beste Sonicskoppel zijn? Ohja en Mats ontving de meeste nominaties op verschillende onderdelen, hoe kan het ook anders 😉
 13. Ooooh goh en wat heel grappig is: de dames en heren van de tweede teams zijn tijdens het ranking-spel aan elkaar gekoppeld en worden massaal genoemd als best toekomstige Sonicskoppel …. 🙂
 14. Dan vertellen we je nog graag wie de teamuitdaging: “Just Red isn’t enough” heeft gewonnen! De jury, bestaande uit oud-leden had een moeilijke taak; briljante making-off movies en foto’s beoordelen van een vuur-op-het-strand-scene, tot een-bijna-nieuwjaarsduik en van een dennenbomendans tot aan een Comic-son-Red-is-the-color-festival. De laatst genoemde, met veel passie en toewijding kon zich als ware winnaar noemen en zo wist Dames1 hiermee een teametentje in de wacht te slepen! Well done, ladies 🙂
 15. 15 jaar Sonics! 15 jaar prachtig floorball, 15 jaar fanatisme, 15 jaar geweldige sportiviteit, 15 jaar enorm veel plezier en 15 jaar mooie mensen met grote inzet! Op een goede Sonicstoekomst! Amera!
Share

You may also like...