Vrijdagavond CLUBAVOND

Na het succes van de Sonics-borrels van vorig jaar gaat de Feestcommissie (Rebecca en Iris S.) door met het organiseren van avonden voor seniorenleden! Omdat er dit steeds meer senioren zijn van onder de 18, hebben we gekozen om dit seizoen CLUBAVONDEN in plaats van borrels te organiseren.

Zet de volgende vrijdagavonden in je agenda, want op deze avonden is er een SONICS CLUBAVOND:
3 november
26 januari
23 februari
13 april
18 mei

Er komen echter nog meer activiteiten aan: we vragen iedereen om daarnaast 9 december en 26/27 mei in zijn of haar agenda te reserveren.

Wat gaan we doen?

Op de CLUBAVONDEN beginnen we het feest in de kantine van de Bokkeduinen. Daar kunnen we tot half 11 ’s avonds gezellig met elkaar een drankje drinken. Het eerste drankje is op kosten van de CLUB! Daarna vertrekken we, met wie wil en mag, naar Onder de Linden, een kroeg in de binnenstad.

Sommige avonden geven we een thema. Komende vrijdag is het thema HALLOWEEN! Zoek de feitjes rondom dat Amerikaanse volksfeest nog maar even op, want dat levert je prijzen op!

Zaterdag 9 december staat in het teken van de WK-finale. Zal het weer tussen Zweden en Finland gaan? We organiseren dit bij iemand thuis, tussen 16:30 en 22:00 uur. Bring your own dinner. Drankjes worden betaald door de Sonics. We hopen op een grote opkomst, zodat dit een jaarlijks Sonics evenement kan worden.

In weekend van 26 en 27 mei staat er misschien wel weer een Sonics-team in de finale om het landskampioenschap. Daar gaan we dan natuurlijk met veel supporters naartoe. Later meer hierover.

NB: Wat veel leuks allemaal he? Helaas zijn de Clubavonden wel alleen voor de senioren. Ook ouders van jeugdspelers zijn van harte welkom! Voor de jeugd zelf zullen ook dit jaar weer activiteiten worden georganiseerd, zoals een kersttoernooi, eindtoernooi en bootcamps.

Share

You may also like...