We mogen weer!

Het heeft lang geduurd, maar geduld wordt beloond! Tot en met 26 jaar oud mag iedereen weer in groepsverband sporten, mits buiten. Dat betekent dat we weer het kunstgrasveldje naast de Bokkeduinen hebben gereserveerd.
Natuurlijk willen ook senioren ouder dan 26 wel eens bewegen, dus daar is rekening mee gehouden!

Belangrijk om te onthouden: Bokkeduinen is écht dicht, er is geen personeel aanwezig. Dat betekent dat je niet naar de wc kunt, niet kunt omkleden in kleedkamers en niet kunt douchen.

Volgens onderstaand schema gaan we de trainingen weer oppakken. Houd je aan de coronamaatregelen die in ons protocol staan, en blijf thuis bij klachten! Houd daarnaast rekening met de avondklok en ga op tijd weg als jouw reistijd langer is dan 30 minuten!

Zoals we al even hebben kunnen ervaren, is het kunstgrasveld gladder dan de zaal die we gewend zijn. Houd daar rekening mee en trek schoenen aan met iets meer grip dan je zaalschoenen, als je die hebt.
Neem een bidon water mee, er is een kraantje waar we bidons kunnen vullen bij het veld beschikbaar.
Gebruik waar mogelijk een oude stick, of schroef een oud blad op je nieuwe stick als je die hebt! Dat voorkomt onnodige slijtage.

Inhoudelijk gaan de trainingen er voor de senioren iets anders uitzien. Hierbij is rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen en de beperkingen van het kunstgrasveld. De training wordt zodoende opgedeeld in 3 blokken van 30 minuten.

De eerste 30 minuten werken we samen aan de conditie, kracht en wat techniekoefeningen onder leiding van Iris Stokman!

Na de eerste 30 minuten splitsen we op in twee groepen, senioren ouder dan 26 jaar splitsen zich af en gaan verder op eigen veldje.

De jongeren gaan hier door met een 2de trainer en kunnen zonder afstand aan de slag!

Tot slot kunnen we maar op 1 manier eindigen, met eeuwenoude competitieve spelelement waar het om draait: partijtje!

Voor senioren ouder dan 26 jaar is hier ruimte om zelf iets creatiefs te verzinnen wat op afstand kan.

Houd rekening met elkaar, spreek elkaar op afstand en have fun!

Share

You may also like...