Wedstrijduitslagen Jeugd

Afgelopen zondag zijn door alle Jeugdteams van Sonics de eerste competitie wedstrijd(en) gespeeld.

Hieronder een overzicht van de wedstrijden en resultaten. Binnenkort komen deze onder het kopje ‘resultaten’ op de website.

Sonics B1 heeft haar eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld, en voor veel B1-ers was dit ook hun allereerste grootveldwedstrijd! Tegen de Floorball Flames uit Nijmegen heeft Sonics laten zien een heel sterk B1 team te hebben waar we nog veel van kunnen verwachten. Na een snelle achterstand en een lastige eerste periode waarin Sonics op 0-3 achterstand kwam, is er in de tweede periode gelijk gespeeld (2-2) en in de derde periode zelfs gewonnen (3-2)! Eindresultaat: 5-7 voor de Floorball Flames. Heel erg goed gedaan!

De C1 heeft beide gespeelde wedstrijden gewonnen. De eerste wedstrijd tegen UFCU Leidsche Rijn C1 werd maar liefst met 11-1 gewonnen! In de tweede wedstrijd kreeg de C1 het een stuk lastiger, UFCU Lunetten C1 was een sterke tegenstander en stond een paar keer voor. Maar Sonics kwam steeds heel sterk terug, en met een paar mooie goals in de derde periode nam Sonics C1 haar 2e overwinning (9-8) mee naar Amersfoort! Heel goed gespeeld, het was enorm spannend voor de ouders en andere toeschouwers aan de kant! En waarschijnlijk ook wel voor jullie zelf 🙂

De C2 heeft 1 wedstrijd gewonnen (6-4 tegen UFCU Leidsche Rijn C2) en 1 wedstrijd verloren (7-10 tegen HFC Heroes C1). In beide wedstrijden werd veel gescoord door onze C2-tjes! Heel goed om te zien dat jullie zo fanatiek aan het aanvallen zijn!

De C3 heeft 1 wedstrijd gewonnen met maar liefst 9-2 werd Floorball Flames C2 verslagen. Helaas was UFCU Lunetten C2 daarna te sterk voor onze C3 en werd deze wedstrijd met 1-7 verloren. Ook hier heeft Sonics laten zien over fanatieke spelers die veel scoren te beschikken!

De D1 heeft zondag tegen twee hele sterke tegenstanders gespeeld. In beide wedstrijden hebben de D1-tjes hard gewerkt en lekker gescoord. De wedstrijden zijn helaas allebei verloren (5-15 en 2-17), maar dat mocht het speelplezier niet verpesten! Foto’s van onze D1 toppers komen binnenkort op de teampagina!

Sonics Jeugd

De D2 en hun coach

Op 11 oktober is de 2e competitiedag van dit seizoen waarin we weer veel goals en mooie wedstrijden van de Sonics Jeugd hopen te zien! Train ze; en op naar de 2e wedstrijddag!
Aan alle ouders en jeugd een oproepje: Graag ontvangen wij verslagen van de wedstrijden. Vind jij het leuk om een verslag te schrijven van jouw wedstrijd/ de wedstrijd van uw kind? Neem dan contact op met info@Sonics.nl of stuur direct een verslag van de wedstrijd naar website@Sonics.nl! Wij posten deze dan op de website!

 

Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.