Wedstrijduitslagen Seniorenteams

Ook de seniorencompetitie is afgelopen weekend van start gegaan. Alle Sonics heren teams en het Sonics dames team speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen in (en tegen) Utrecht.

De eerste wedstrijd die gespeeld werd in sporthal Lunetten was de wedstrijd Sonics heren 1 – Utrecht heren 2. Deze wedstrijd in de hoogste divisie heeft Sonics met 3-2 gewonnen. Super gedaan!

De tweede Sonics wedstrijd werd gespeeld tussen Sonics heren 2 en Utrecht heren 3. Ondanks dat Utrecht 3 een maatje te groot bleek voor onze heren 2 (1-13), heeft heren 2 hele mooie dingen laten zien. Mooie passes, goede kansen creëren en leuk teamwork. Zet deze ontwikkeling door heren!

Dames 1 speelde haar eerste wedstrijd tegen Utrecht 1. Een erg leuke en erg spannende wedstrijd waarin tot 3 keer toe een achterstand werd weggewerkt. Helaas kregen de dames een penalty tegen die in de derde periode tot een 3-4 achterstand leidde. Sonics heeft hierna de volle aanval ingezet op jacht naar de gelijkmaker, het risico dat de grote druk met zich meebracht leidde helaas tot 3-5 en Utrecht nam de overwinning mee naar huis. Ondanks de verloren wedstrijd overheerst het gevoel dat we een sterk damesteam hebben die een hele goede wedstrijd heeft gespeeld. Reactie van de coach: ‘Er ging zoveel goed! Heb genoten van mooie acties, lekker samenspelen, het tempo en het doorbijten. Dit tegen een sterk team, als eerste wedstrijd van het seizoen is erg goed! De lat is gelegd en biedt veel perspectief!’

Heren 3 sloot de wedstrijddag af tegen Utrecht heren 4. De wedstrijd leek na de eerste periode al gespeeld te zijn. Sonics stond maar liefst met 5-0 voor (!). Utrecht kwam na deze grote achterstand sterk terug met een paar snelle goals. De wedstrijd werd in de derde periode nog erg spannend. Met nog geen minuut te spelen stond het 9-9 op het scoreboard. Sonics voerde de druk op en maakte vlak voor het einde van de wedstrijd de winnende goal. 10-9!  Ons derde herenteam met veel nieuwe spelers van alle leeftijden heeft laten zien wat het waard is en hoe trefzeker ze zijn!

 

Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.