Training stopt!

Op 28 november zijn helaas nieuwe maatregelen ingegaan om het coronavirus in te perken. Voor Sonics betekent dit dat sportpark Bokkeduinen om 17:00 sluit. Hierdoor zijn we niet meer in staat trainingen aan te bieden.

Vanaf heden is er dus géén training meer. Dat zal tot in ieder geval 19 december zijn, maar wij verwachten pas in het nieuwe jaar weer doordeweeks te kunnen trainen.
Overdag is sporten wel toegestaan. Daarom zijn we momenteel opties aan het bekijken om bij Bokkeduinen of een andere zaal in het weekend een uurtje sport te kunnen aanbieden. Mocht dit lukken hoor je hier ten zijner tijd meer over!

Het kersttoernooi, wat op 17 december georganiseerd zou worden, kan helaas ook niet doorgaan. Ook hiervoor zijn we op zoek naar een alternatief in het weekend op 18 of 19 december.

Competitie zal voorlopig doorgang vinden. Wel kan het zijn dat de laatste wedstrijd van de dag niet gespeeld wordt i.v.m het tijdslimiet. Wanneer de NeFUB anders besluit zullen wij dit ook via e-mail communiceren.

Hopelijk tot snel!

Share

You may also like...