Wedstrijdverslagen 6 en 7 oktober

ZATERDAG 6 oktober
Heren 1

Na een vroege rit naar den haag om daar tegen HSK te spelen begon daar de wedstrijd dag. met de warming-up achter de rug kon de wedstrijd beginnen.

Periode 1
De start van de periode was niet bijzonder. Het verliep slordig met veel kans vanuit HSK om te scoren, het uiteindelijke doelpunt van deze periode kwam uit een penalty. De penalty kwam voort uit een goede verdedigingsactie, dat helaas een overtreding was. Voor de resterende tijd van de periode vielen er geen doelpunten meer.

Periode 2
Dit was de een gespannen start, er moest gescoord worden om de achterstand in te halen. Dit resulteerde in veel focus en dominant spel van de heren 1. HSK kwam in deze periode niet echt aan spelen toe, dit was echter niet genoeg voor de heren 1. De stand aan het eind van periode 2 was nog steeds 1-0.

Periode 3
Er werd door beide teams sterk gestart in de derde periode. na 7 minuten scoorde Bart uiteindelijk het fel begeerde goal voor de heren 1. Dit gaf veel energie voor het team om de wedstrijd op volle inzet door te spelen. Na de gelijkmaker kwam er een doelpunt vanuit HSK, gevolgd door nog een doelpunt. in de laatste 6 minuten wist Esper met hulp van Kevin het laatste doelpunt van de wedstrijd te maken.

Het resultaat
De wedstrijd Sonics 1 tegen HSK is geëindigd in 2-3 winst voor HSK. De wedstrijd geeft het leerproces van de heren 1 weer nieuwe inzichten om succes te behalen. Het team heeft nog meer motivatie om te trainen naar de doelen.

Heren 2

Heren 2 heeft afgelopen zaterdag 2-1 verloren. Wel allemaal goed gespeeld maar er miste aan het begin wat focus. Vooral de afronding kon beter. Voor volgende wedstrijd wordt hier aan gewerkt!

Dames 1

Nadat onze heren 1 vroeg gespeeld hadden in Den Haag, was het ’s middags de beurt aan de dames. Zij namen het op tegen HSK Agents. Van te voren wisten ze dat het een moeilijke pot zou gaan worden, maar ze gingen er vol goede moed tegenaan. De wedstrijd verliep helaas niet zoals gehoopt, veel prutsgoaltjes, kleine foutjes en het woord CHAOS is een veel gehoord woord tijdens deze wedstrijd. Ondanks dat toch ook veel mooie acties als zij het spel konden maken. De dames weten wat ze te doen staat voor de volgende wedstrijd en gaan proberen deze foutjes uit hun spel te filteren. To be continued…


ZONDAG 7 oktober

Sonics C1

Vandaag de 1ste wedstrijd tegen Agents C1.

Was een moeizame wedstrijd ook omdat we maar 1 wissel hadden ondanks een felle strijd de wedstrijd verloren met 9-13.
De 2de wedstrijd moesten we tegen Leidsche Rijn C1 ook een geduchte tegenstander, ons team had er vandaag echt moeite mee en waren wat energie niet echt top fit. Ondanks goed keeperswerk hebben we deze wedstrijd ook verloren Maar de volgende competitie dag gaan we weer vol goede moed er tegen aan.

Sonics D1

We beginnen vandaag met een team van 6. Het neefje van Wesje speelde mee. Super! De eerste wedstrijd verloren, helaas waren ze echt een stukje beter. De tweede wedstrijd weer vol enthousiasme begonnen, het eerste doelpunt viel al snel. De andere doelpunten volgden in rap tempo. Iedereen zat lekker in de tweede wedstrijd, allemaal mooie gave acties gezien en vooral veel lachende gezichten. Wat een heerlijke sportieve dag!

Sonics E1

UFCU Lunetten – Sonics E1
Sonics begon wat voorzichtig aan de wedstrijd. Stonden de hele wedstrijd voor. Tijdens pauze hoor ik ze tegen elkaar zeggen: ‘En nu gaat het goed!’ En ja hoor! Heel goed overgespeeld, mooie acties gehad. Het werd 2-12.

FB Agents Oost E1- Sonics E1
Tweede potje gespeeld met een gelijkwaardiger team. Snel en een spannend potje waarbij Sonics als een team speelde. Gingen de laatste 10 minuten in met 2-3 tegen. Wonnen uiteindelijk met 3-5 door sneller te spelen en meer te durven. Na afloop was er gejuich te horen op het veld.

Sonics E2

De eerste wedstrijd voor E2: Sonics E2 speelde de eerste wedstrijd tegen West Side Agents. Onze e’ tjes hebben heel erg hun best gedaan! Helaas niet gewonnen (verloren met 15-0), maar wel veel spelplezier gehad. We hadden hele goede keepers die heel veel ballen uit het doel hebben gehouden. Goed gedaan allemaal!

De tweede wedstrijd voor E2: De tweede wedstrijd speelden de E2’tjes tegen de Floorball Flames. We waren lekker actief en enthousiast. Weer een hele leuke wedstrijd gespeeld, helaas wel verloren met 4-1. Met dank aan Bram die in de laatste seconden nog een doelpunt wist te scoren! En wederom een hele goede keeper die veel ballen wist tegen te houden.

Share

You may also like...